Specifikationer

Specifikationer

Med Otiom får I en lokaliseringsenhed, som kan følge jer gennem hele demensforløbet. Otiom er designet i samarbejde med mennesker med demens, pårørende og plejepersonale. Derfor har Otiom-brikken ingen knapper, lys eller opladestik, for på den måde at fjerne alle de elementer som kan virke forvirrende. Alle indstillinger bliver fortaget gennem en app, som kan hentes gratis ned til din smarttelefon.

Otiom-startsættet indeholder en Otiom-brik, en Otiom-base og en trådløs oplader. Derudover er der en sikkerhedssnor, som kan bruges til at fastgøre Otiom-brikken.

Bestil Otiom

 

 

Startpakkens indhold

Otiom-brik

Vægt30 gram
Diameter5 cm.
Højde1 cm.

Batteridriftstid:
Op til 1 måned ved typisk brug.*

*Indebærer at brugeren primært opholder sig i hjemme og tæt på hjemmebasen, med op til 30 minutters daglig bevægelse udenfor hjemmet, -uden at Otiom sættes i alarm.

Otiom-brikken er mest strømbesparende, når den er hjemme. Batteriforbruget forøges derfor, når brugeren opholder sig udenfor hjemmet.

Hvis brugeren f.eks. opholder sig udenfor hjemmet i op til tre timer dagligt, uden at Otiom går i alarm, holder Otiom-brikken ca. batteri i en uge.

Hjemmebase

Vægt36 gram
Diameter6 cm.
Højde2,5 cm.

Batteridriftstid
3-4 år ved almindeligt brug

 

 

I videoen ovenfor gennemgår Maja indholdet i Otiom-startpakken.

 

Beskrivelse

Otiom-brikken er den, som personen med demens har med sig.

Otiom-basen/ Hjemmebasen er en lille trådløs boks, som skal placeres centralt i hjemmet. Dens formål er at fortælle Otiom-brikken, at den er hjemme.

Otiom-startpakken inkluderer også en trådløs oplader. Når Otiom-brikken skal oplades, placeres den midt på opladeren. Det tager omkring 2 timer at oplade brikken, og du vil altid modtage både en sms og en besked i din app, når det er ved at være tid til at oplade brikken.

Derudover medfølger én sikkerhedssnor og én klips. Klipsen fastgør du på bagsiden af brikken ved at klikke den fast i hullerne i kanten, så du kan sætte brikken i bæltet, buksekanten eller hvor det giver mening for dig. Med sikkerhedssnoren kan du for eksempel have brikken omkring halsen.

Brikken kan maskinvaskes op til 60-grader. Derfor vælger mange, at sy den ind i en jakke, bluse eller lignende.

Bestil Otiom
 

Hvad siger andre om Otiom?