Specifikationer

Specifikationer

Med Otiom får I en lokaliseringsenhed, som kan følge jer gennem hele demensforløbet. Otiom er designet i samarbejde med mennesker med demens, pårørende og plejepersonale. Derfor har Otiom-brikken ingen knapper, lys eller opladestik, for på den måde at fjerne alle de elementer som kan virke forvirrende. Alle indstillinger bliver fortaget gennem en app, som kan hentes gratis ned til din smarttelefon.

Otiom-startsættet indeholder en Otiom-brik, en Otiom-base og en trådløs oplader. Derudover er der en klips og en sikkerhedssnor, som kan bruges til at fastgøre Otiom-brikken på tøjet.

Otiom-brik

Vægt30 gram
Længde5 cm.
Højde1 cm.
Bredde5 cm.

Batteridriftstid ved almindeligt brug
1 måned

Otiom-base

Vægt36 gram
Længde6 cm.
Højde2,5 cm.
Bredde6 cm.

Batteridriftstid ved almindeligt brug
3-4 år

Inkluderet i startpakken

 

Beskrivelse

Otiom-brikken er den, som personen med demens har med sig.

Otiom-basen er en lille trådløs boks, som skal placeres centralt i hjemmet. Dens formål er at fortælle Otiom-brikken, at den er hjemme.

Otiom-startpakken inkluderer også en trådløs oplader. Når Otiom-brikken skal oplades, placeres den midt på opladeren. Det tager omkring 2 timer at oplade brikken, og du vil altid modtage både en sms og en besked i din app, når det er ved at være tid til at oplade brikken.

Derudover medfølger én sikkerhedssnor og én klips. Klipsen fastgør du på bagsiden af brikken ved at klikke den fast i hullerne i kanten, så du kan sætte brikken i bæltet, buksekanten eller hvor det giver mening for dig. Med sikkerhedssnoren kan du for eksempel have brikken omkring halsen.

Brikken kan maskinvaskes op til 60-grader. Derfor vælger mange, at sy den ind i en jakke, bluse eller lignende.

Her finder du en opsætningsvejledning til Otiom-startpakken.

 

 

Hvad siger andre om Otiom?