Chat with us, powered by LiveChat

Når mennesker med
demens skal findes

– helt uden overvågning

Præcis sporing

Brug fremtidens teknologi og bliv lokaliseret med overlegen præcision.

Otiom benytter den allernyeste lokaliseringsteknologi. Som det første produkt i verden er Otiom særligt udviklet til at opfylde alle de behov, der er, når man skal forhindre at personer med demens kan blive væk, og når man skal finde personer, som er forsvundet. Derfor er det slut med ’blinde områder’ og apparater, der ikke virker.

Otiom kombinerer flere helt nye teknologier, som tilsammen giver det ypperste inden for lokalisering, og er langt mere præcis end almindelig GPS. Det sikrer samtidig god dækning, både indenfor og udenfor.

Læs mere om teknologien i Otiom

(Meget) Lang batteritid

Har strøm til hjælpen er fremme.

Med Otiom løber du ikke pludselig tør for strøm, når det gælder.

Under normalt brug, skal Otiom typisk oplades en gang om måneden. Otiom-brikken kan være i standby i helt op til 3 måneder – for eksempel hvis personen med demens kun opholder sig hjemme, og ikke går ture udenfor.

Når Otiom-brikken skal oplades, får du en besked via sms og på Otiom-appen.

Traditionelle sporingsenheder skal normalt oplades hver dag. Det er både utrygt, besværligt og stressende.

Indendørs og udendørs lokalisering

Bliv fundet indenfor.

Otiom kan også finde personer indendørs. Det kan traditionel sporingsteknologi ikke.

Indendørs lokalisering er en uvurderlig hjælp, hvis en person med demens for eksempel går ned i kælderen, drivhuset, garagen, er blevet væk på plejecenteret eller bliver væk i et indkøbscenter.

Du skal blot finde telefonen frem, åbne Otiom-appen, og benytte Otioms nærhedssensor. Så får du at vide, når du nærmer dig personen med Otiom-brikken.

Ingen overvågning

Lokalisere først, når det er nødvendigt.

Otiom giver personer med demens frihed til at leve det liv, de ønsker, uden at andre følger med.

Først når der er risiko for, at der er fare på færde, giver Otiom besked via SMS eller app til de udvalgte omsorgspersoner. Man kan derfor ikke benytte Otiom til konstant overvågning, hvilket giver større følelse af frihed for både den dementramte og de pårørende.

Læs mere om overvågning

Virker i vand

Lokalisere også under svære forhold.

Modsat traditionel sporingsteknologier, virker Otiom også i vand og sammen med materialer, som normalt ville forhindre signalet i at nå frem.

Otiom har løst de problemer med svære forhold og materialer, som traditionelle sporingsenheder har. For eksempel har det før været nærmest umuligt at spore personen, der er blevet væk, hvis han eller hun er faldet i en grøft, et vandløb eller ligger oven på sporingsenheden, så kroppen blokerer for signalet.

Otiom tåler også en tur i vaskemaskinen. Der sker ingen skade på Otiom-brikken, hvis den vaskes på helt op til 60 grader.

Din færden er din

Otiom gemmer ikke din færden, før der er fare på færde.

Otiom husker kun de seneste 5 lokationer, personen med demens har været efter alarmen er gået. Når der opstår en nødsituation, hjælper lokationerne omsorgspersonerne med at finde ud af, hvor den demensramte er på vej hen. Det er kun de omsorgspersoner, som du har valgt, der har adgang til den viden.

Det er vigtigt for Otiom, at brugerne føler sig sikre på, at vi behandler deres data ordentligt. Derfor lever vi selvfølgelig op til alle regler og krav om databeskyttelse.

Læs mere om følsomme informationer

Sikre tryghedszoner

Du bestemmer selv, hvilket område det er sikkert for den demensramte at bevæge sig i.

Du kan skabe personlige tryghedszoner med Otiom. En tryghedszone er et geografisk område, hvor personen med demens kan færdes frit, uden at blive overvåget. Hvis personen forlader området, bliver alarmen aktiveret og der bliver sendt besked til de udvalgte omsorgspersoner.

Du bestemmer selv, om en tryghedszone er udenfor eller indenfor, om der skal tidsbegrænsning på og hvor lang tid personen med demens må opholde sig udenfor tryghedszonen, før der sendes en besked til omsorgspersonerne.

Læs mere om tryghedszoner 

Nem at styre fra en smart-telefon

Det er meget nemt at styre Otiom fra en smart-telefon eller tablet.

Hvis alarmen aktiveres, viser Otiom-appen hvilken retning personen bevæger sig i. Appen giver også omsorgspersonerne rutevejledninger, så personen kan blive fundet så hurtigt som muligt. Når du kommer tæt på, viser telefonen også, om du er på vej hen til eller væk fra personen du leder efter.

Du kan tilføje lige så mange Otiom-brikker i appen, som du har lyst til. Hver Otiom-brik kan have sin egen tryghedszone. Det er lige så let at tilføje så mange omsorgspersoner, som du ønsker.

I pakken

 

Otiom består af Otiom-sporingsbrikken, én Otiom-base, og én trådløs oplader.

Derudover indeholder startpakken en klips og en sikkerhedssnor, som Otiom-brikken kan fastgøres med.

To nemme måder at få Otiom på

 

Lej eller køb Otiom-startpakken allerede i dag

– og få den gratis leveret allerede indenfor to hverdage.