Chat with us, powered by LiveChat

Specifikationer

Specifikationer

Med Oitom får I en lokaliserings enhed, som kan følge jer gennem hele demensforløbet. Otiom er designet i samarbejde med mennesker med demens, pårørende og plejepersonale. Det er for at imødekomme hverdagen med demens. Derfor har Otiom ingen knapper, lys eller opladestik, for på den måde at fjerne alle de elementer som kan virke forvirrende. Alle indstillinger bliver fortaget gennem en app, som kan hentes gratis ned til din smarttelefon.

Hvis du bestiller et Otiom startsæt modtager du en Otiom-brik, en trådløs oplader og en Otiom-base. Startpakken indeholder derudover en klips og en sikkerhedssnor, som kan bruges til at fastgøre brikken.

Otiom-brik

Vægt30 gram
Længde5 cm.
Højde1 cm.
Bredde5 cm.

Batteridriftstid ved almindeligt brug
1 måned

Otiom-base

Vægt36 gram
Længde6 cm.
Højde2,5 cm.
Bredde6 cm.

Batteridriftstid ved almindeligt brug
3-4 år

Inkluderet i startpakken

 

Beskrivelse

Otiom-brikken er den, som personen med demens har med sig. På brikken er der intet lys, knapper eller andre forstyrrende elementer.

I startpakken medfølger én sikkerhedssnor og én klips. Klipsen fastgør du på bagsiden af brikken ved at klikke den fast i hullerne i kanten, så du kan sætte brikken i bæltet, buksekanten eller hvor det giver mening for dig. Med sikkerhedssnoren kan du for eksempel have brikken omkring halsen. Mange vælger at sy brikken ind i en jakke, bluse eller lignende. Vi anbefaler, at du tager stilling til, hvilken løsning der passer bedst til jeres behov.

Otiom-basen er en lille boks, som skal placeres centralt i hjemmet. Dens formål er at fortælle Otiom-brikken, at den er hjemme. Hvis du flytter, skal du blot sætte basen centralt i dit nye hjem og huske at flytte dens placering i appen.

Vi leverer Otiom med en trådløs oplader. Opladeren er en rund plade, som brikken placeres midt på, når den skal oplades. Du vil få besked i din app, når brikken skal oplades.

Under hjælpemenuen finder du trin for trin guide til, hvordan du let kommer i gang med at bruge Otiom.